Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Investeren in recreatief vastgoed? + 31 (0) 118 - 641 500

Park

Informatiecentrum
geopend

Iedere zaterdag & zondag
11:00 - 16:00 uur

Strandpark Duynhille

Droomt u ervan de zee te horen ruisen vanuit uw woonkamer, terwijl u geniet van het uitzicht op de duinen? Laat uw droom dan nu uitkomen. Op nog geen vijf minuten wandelen van het wonderschone Noordzeestrand, wordt Strandpark Duynhille gerealiseerd. Op deze unieke locatie kunt u de trotse eigenaar worden van één van de vrijstaande, luxe duinvilla’s voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beiden. De duinvilla’s zijn geschikt voor 4 en 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. 

Een ideale vakantiebestemming 
Ouddorp is een gezellige badplaats en heeft veel te bieden voor recreanten en watersporters; dé ideale vrijetijdsbestemming. Strandpark Duynhille wordt gerealiseerd in Ouddorp aan Zee, op het eiland Goeree-Overflakkee. Het eiland wordt omsloten door de Noordzee, de Grevelingen en het Haringvliet; de kuststrook heeft dan ook een totale lengte van maar liefst 20 kilometer. Vanwege de duinen, stranden en de waterrijke omgeving en de gunstige ligging ten opzichte van de Randstad, is het dé ideale vakantiebestemming.

Het project 
Strandpark Duynhille is een project van Roompot Vakanties. Roompot Vakanties is nationaal marktleider op het gebied van bungalow- en kampeervakanties en actief in het management en de exploitatie van meer dan 150 bungalowparken en campings in onder andere Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Bekijk parkplattegrond   Aanmelden verkoopdag   Direct online reserveren

va. € 249.850,- v.o.n ex. btw
Vrijstaande woning op
Strandpark Duynhille
Kavelopp:
vanaf 389 m²
Aantal pers:
4
2
2
va. € 200.900,- v.o.n ex. btw
Vrijstaande woning op
Strandpark Duynhille
Kavelopp:
vanaf 322 m²
Aantal pers:
6
3
2

Pagina's

Informatie aanvragen over: Strandpark Duynhille

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.