Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Investeren in recreatief vastgoed? + 31 (0) 118 - 641 500

Park

Kustpark Texel

Heerlijk, zo’n ruim en rustig waddeneiland waar u in alle vrijheid kunt genieten van de vele stranden en de zee rondom.

In de uitgestrekte gebieden in De Slufter en Het Krimbos komt u echt tot rust. In de bruisende badplaats De Koog hoeft u niet lang te zoeken naar vertier. Of u nu actief of juist heel relaxed wilt recreëren; op het vijf-sterren Kustpark Texel geniet u op alle mogelijke manieren van dit veelzijdige vakantie-eiland! En met de moderne veerboot bent u al binnen 20 minuten vanuit Den Helder op Texel.

Het bekende Kustpark Texel wordt binnenkort uitgebreid met 30 vrijstaande recreatiewoningen. Deze woningen worden gerealiseerd op royale percelen eigen grond en door hun eigentijdse vorm sluiten ze naadloos aan bij de Texelse kustarchitectuur. Kustpark Texel beschikt over uitgebreide parkvoorzieningen en ligt op loopafstand van het Noordzeestrand.

Kustpark Texel uitverkocht
Wegens overweldigend succes zijn alle 30 recreatiewoningen reeds verkocht. Bent u geïnteresseerd in een mooie recreatiewoning dichtbij het strand, in een bos of aan het water? Neem dan contact op met één van onze verkopers. Zij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Verkocht
€272.500 k.k.
Vrijstaande woning op
Kustpark Texel
Kavelopp:
664 m²
Aantal pers:
6
3
2